PARFUMS


Yodeyma parfums zijn heerlijke betaalbare Eau de parfums gebaseerd op dezelfde geuren als van de grote top merken. Een geurenwereld met citrusgeuren, aquatische tonen of een frisse geur gecombineerd met de warmte van hout. Er is voor iedereen wel een geschikt geurtje! De parfums zijn voordelig geprijsd, en toch van hele goede kwaliteit! De geur blijft de hele dag hangen.  Er zijn parfums voor dames, heren en er is zelfs een kinderparfum . Yodeyma parfums komen uit Spanje en worden gemaakt in Parijs. Er zijn veel heerlijke geuren verkrijgbaar geïnspireerd door bekende geuren. Kijk hier of wij jouw geur ook in ons assortiment hebben! 15 ml - 6,99 | 50 ml - 14,99 | 100 ml - 24,99

Let op: Yodeyma parfums zijn dupes, ze komen dicht in de buurt van de bekende geuren maar zijn het niet! Originele namen mogen niet gebruikt worden, de uitleg is enkel en alleen bedoeld om een idee of vergelijking van de geur te geven en in geen enkel geval om de klant te misleiden of om misbruik te maken van de originele naam of handelsmerk.


Kids (125 ml)

€ 16,99

Kids (125 ml)

€ 16,99

Deze zachte combinatie van bloemige en zoete geurnoten maken dit tot een geur met een eigen zachtheid, door de frisse maar gepoederde noten is dit een ideale geur voor dagelijks gebruik.

De perfecte parfums als je o.a. 'Zwitsal' ook lekker vindt. (incl. BTW)