SIERADEN 

ENERGETIX | Wellness

Naast een groot aanbod in sieraden hebben wij ook een groot assortiment aan wellness artikelen op magnetische basis. Een aanbod dat de aspecten Design en Wellness in perfecte harmonie combineert.

Magneethart | Het ENERGETIX magneethart kan vrijwel op iedere plek van het lichaam gedragen worden. Dag en nacht. Of juist tijdelijk, omdat u acuut behoefte heeft aan wat extra magneetkracht. U zult een aangename warmte ervaren door de plaatselijke dieptewerking van de magneetkracht, hetgeen de spieren ontspant. Het Magneethart ligt dan ook bij veel klanten standaard in de 'keukenla', zodat ieder gezinslid op ieder gewenst moment naar behoefte gebruik kan maken van de weldadige magneetkracht van het ENERGETIX Magneethart.
Veel mensen kiezen heel bewust voor het magneethart vanwege de grotere magneetkracht dan in de meeste sieraden van ENERGETIX.
Ook hebben we klanten, die liever helemaal geen sieraden dragen of dit niet mogen gezien de aard van hun werkzaamheden. Ook zij kiezen in dat geval voor het ENERGETIX magneethart, omdat ze deze 'charmant' kunnen verstoppen onder de kleding.
En dan zijn er natuurlijk ook nog de klanten, die het allebei willen. Een ENERGETIX magneetsieraad voor het mooie en een ENERGETIX magneethart voor de grotere magneetkracht. (Er vindt geen stapeling van de magneetkracht plaats, dus kunt u met een gerust hart meerdere magneetsieraden en accessoires tegelijkertijd dragen).

Magneetstaaf |De magneetstaaf van ENERGETIX brengt de magneetkracht direct in uw water of andere vloeistof. Maar wat maakt water eigenlijk tot drinkbaar water van goede kwaliteit? Veel mensen kunnen de kwaliteit van koffie en wijn beoordelen, maar slechts enkelen kunnen beoordelen wat water van goede kwaliteit is.
U denkt misschien, dat u enkel water van goede kwaliteit kunt krijgen door water in flessen te kopen. Wordt onafhankelijk wat water betreft door de magneetkracht zelf in uw belangrijkste voedingsstof te brengen! Lekker en vitaal water. Steeds vers wanneer u het nodig heeft.
Het werkt werkelijk heel eenvoudig. U brengt de magneetkracht direct in een glas of karaf kraanwater door middel van een ENERGETIX Magneetstaaf of door een ENERGETIX onderzetter. Zo wordt het drinken van de minimale dagelijkse hoeveelheid water eenvoudiger en u geeft uw lichaam zo de best mogelijke kwaliteit van water.

MagnetRelax |Voel je goed met het ENERGETIX MagnetRelax Ontspanningsmasker!
Of u nu op reis bent of thuis – het ontspanningsmasker ENERGETIX MagnetRelax biedt optimale bescherming tegen storend licht. Maar liefst 7 krachtige Neodymium magneten zorgen voor een extra wellness effect.
De 7 Neodymium magneten, het zachte materiaal, het zachte neusstuk en de gevoerde klittenband zorgen ervoor, dat het ENERGETIX MagnetRelax Ontspanningsmasker een sterk toegevoegde waarde heeft ten opzichte van andere slaapmaskers.

Voordelen ENERGETIX MagnetRelax Slaapmasker:
- 7 Neodymium magneten van elk 0,12 Tesla
- Diepe verkwikkende ontspanning
   voor een goede nachtrust
- Extra wellness effect
- Perfecte pasvorm door de verstelbare hoofdband
- Uitklapbaar neusstuk
- Aangenaam zacht materiaal
- In een praktische draagtas

MagnetComfort|Het hoogwaardige geheugenschuim wordt aan de buitenkant omhuld door knuffelzacht materiaal. De ergonomische vorm kan nekpijn en spanning helpen voorkomen. Acht sterke neodymium magneten van elk 0,12 Tesla in het schouder- en nekgebied zorgen via de magnetische kracht voor het extra wellness-effect. Ideaal voor thuis en onderweg. Probeer het zelf uit. Verpakt in de transporttas wordt het nekkussen heel klein en kan het natuurlijk ook gemakkelijk op elke reis worden meegenomen.

Voordelen ENERGETIX MagnetComfort Nekkussen:
- 8 Neodymium magneten van elk 0,12 Tesla
- Diepe verkwikkende ontspanning
  voor een goede nachtrust
- Extra wellness effect
- Perfecte ergonomische pasvorm
- Aangenaam zacht materiaal
- In een praktische draagtas

Magneetzolen |Met de comfortabele ENERGETIX Magneetzolen doet u elke dag iets goeds voor uw voeten. De neodymium magneten van hoge kwaliteit in de ENERGETIX Magneetzolen zorgen voor een maximum aan comfort.
De ENERGETIX magneetzolen zijn verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: Magnet4Go en MagnetWalk
De magneetzool genaamd Magnet4Go geeft meer stevigheid aan de voet en dient in een wat ruimere schoen gedragen te worden.
De magneetzool genaamd MagnetWalk is gemaakt van het soepelste leer en is daarmee een extra dunne allrounder, die zowel dames- als herenschoenen het hele jaar door merkbaar comfortabeler maakt.

Massage mageneten |Zorgen voor een heerlijke ontspanning van lichaam en geest. De massage magneten kunnen ingezet worden voor plaatselijke behandeling, maar ook voor een algemene massage van het gehele lichaam. De magneet zorgt voor een diepe warmtewerking. De massage magneten kunnen zowel professioneel als persoonlijk worden gebruikt.