SIERADEN
 

De QR-code | De QR-code is ideaal om snel toegang te krijgen tot onze ENERGETIX webshop. Vooral voor liefhebbers van online winkelen via de mobiele telefoon. U richt uw camera van uw mobiele telefoon op de QR-code en gaat direct naar onze webshop. Zo weet u zeker dat u altijd in de juiste shop terecht komt. Gratis bezorging en vertrouwde service!

BalancePlus | DRINKFLES
De hoogwaardige waterfles met geïntegreerde magneet in de bodem is gemaakt van helder borosilicaatglas en kan bij transport worden beschermd met een afneembare neopreen hoes. Een speciaal hoogtepunt is de onderkant voor het losschroeven, waardoor het mogelijk is om de roestvrijstalen zeef te verwijderen. De zeef kan afzonderlijk worden gevuld, inclusief de BalancePlus-mix, waarvan er een al is bijgevoegd.

BalancePlus | MIX
De BalancePlus-Mix in een praktische 3-pack voor je drinkwater. Na de verrijking met ionen en waardevolle mineralen geeft hij nieuwe energie. Onze aanbeveling is om puur van de mix te genieten, zonder toevoeging van verdere ingrediënten. Een ongunstige of fluctuerende pH-waarde in het lichaam leidt tot hyperaciditeit. Dit is verantwoordelijk voor veel klachten. Met BalancePlus gaat u dit slokje voor slokje zachtjes tegen en geniet u van evenwichtig, alkalisch water met een ideale pH-waarde.

meer informatie


Robuuste magneetsieraden voor sportfans nu ook in maat XS-S

Naar buiten, de sportschool in, joggen in de natuur of bij een andere sport! Met de aantrekkelijke en kleurrijke sportEX armbanden van ENERGETIX bent je ook bij het sporten verzekerd van een stijlvolle en trendy uitstraling. De extreme atleet en sportvedette Joey Kelly draagt al jaren magneetarmbanden, bij het sporten en bij tv-optredens voor een publiek van miljoenen.

meer informatie