ENERGETIX MAGNEETSIERADEN

ENERGETIX Magneetsieraden voor meer Rust, Balans, Kracht en gezonde Energie!

Hartelijk welkom bij ENERGETIX byGeralt, zelfstandig distributeur van ENERGETIX Magneetsieraden. 

 

ENERGETIX combineert eigentijdse, exclusieve design sieraden met de weldadige kracht van magneten. Gezondheid van binnen en stijlvolle schoonheid van buiten. Miljoenen mensen wereldwijd zijn enthousiast over onze fascinerende magneetsieraden en accessoires en dragen deze dagelijks, omdat ze zich er goed bij voelen. Ervaar zelf ook het positieve effect van de ENERGETIX magneet sieraden op uw gevoel van welzijn. Laat u verrassen door de grote keuze in betaalbare ENERGETIX sieraden en accessoires met magneten. 

 

- Het dragen van Energetix Magneetsieraden kunnen:

- Uw energie niveau verhogen.

- Uw immuunsysteem versterken.

- Uw doorbloeding verbeteren. Door het ontclusteren van de rode bloedlichaampjes wordt de zuurstof opname verhoogd en verbeterd.

- Uw spierspanning wordt verminderd. Hierdoor zult u merken dat lichamelijk een betere ontspanning ontstaat.

- U zult beter gaan aarden, waardoor overtollige en schadelijke afvalstoffen en energieën kunnen worden afgevoerd.

- De negatieve effecten van elektrosmog verminderen. Deze elektrosmog kan invloed op uw gezondheid en welzijn hebben. Dit kan onder andere leiden tot een verhoogde clustering van de rode bloedlichaampjes en kan een goede doorbloeding van het lichaam verminderen. Hierna worden steeds meer onderzoeken gedaan en zijn toenemende bewijzen terug te vinden.

 

Bent u op zoek naar meer informatie over de ENERGETIX magneetproducten, of wil u zelf de weldadige werking ervan ervaren? Ik informeer u graag.

 

­SIERADEN­­WELLNESS­­PARTY­­­­­­­­­­­­­

Gouden uren, fascinerende zonsondergangen, drankjes en avondstemming... eindelijk zomer! Om dit seizoen te vieren hebben we prachtige nieuwe creaties met magneetkracht voor je. Tere vlinders, veren en vele sfeervolle looks wachten op je.­­­­­­­­­­

Ontdek wat nieuw is >>­­­­­­­­­­­­­­­

­­­­­­­­­­­­­Goud is geen kleur maar een houding. Wees extravagant, wees de zon in het leven van anderen en draag onze exclusieve Golden Days magneetsieraden in al hun glinsterende facetten.­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­Verspreid je Summer Spirit! Ruwe veer, magnetische kern? Dat past bij jou? Dat vinden wij ook! De stabiele magneetsieraden begeleiden je op mysterieuze wijze naar elke plek.­­­­­­­­­­

Summer Spirit >>­­­­­­­­­­

Summer of rosé. Dit seizoen is de roségouden veer jouw magnetische musthave! Ontdek nu de andere buitengewone creaties voor je perfecte zomeroutfit.

MagnetMassagePen >>­­­­­­­­­­­­­­­

Acupressuur powerd by ENERGETIX. Gloednieuw voor jouw selfcare:
De MagnetMassagePen, die is geïnspireerd door de traditionele Chinese geneeskunde, kan je helpen een betere balans te vinden. Je kunt hem gericht voor jezelf gebruiken. 

­­­­­­­­­­

De zomer begint werkelijk “hot”. Wat dacht je van coole magneetsieraden of de innovatieve acupressuurpen voor warme dagen? Ik adviseer je graag. Maar ook je persoonlijke editie van het 'vers van de pers journaal' mag je niet missen - je vindt hier nog meer inspiratie.

Geralt Arissen (Energetix byGeralt)

+31 6 19191879
info@byGeralt.nl


­­­­­­­­­­Wat dacht je van een Summer Special met vrienden en kennissen? Begin nu als gastvrouw / -heer van een magneetsieradenparty met de mooiste wellnessartikelen in je eigen huis - of het nu in de tuin, op het balkon of op de bank is. 

Boek je ENERGETIX-party >>­­­